APA:
کپینقی پور، فریبا، صحرائیان، بهاره، حبیبی نجفی، محمدباقر، کریمی، مهدی، حدادخداپرست، محمدحسین، و شیخ الاسلامی، زهرا. (1395). بررسی اثر پودر شیر سویا به عنوان یک افزودنی طبیعی بر بهبود خصوصیات تکنولوژیکی و حسی کیک روغنی بدون گلوتن بر پایه آرد سورگوم. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(61)، 89-98. SID. https://sid.ir/paper/71857/fa
Vancouver:
کپینقی پور فریبا، صحرائیان بهاره، حبیبی نجفی محمدباقر، کریمی مهدی، حدادخداپرست محمدحسین، شیخ الاسلامی زهرا. بررسی اثر پودر شیر سویا به عنوان یک افزودنی طبیعی بر بهبود خصوصیات تکنولوژیکی و حسی کیک روغنی بدون گلوتن بر پایه آرد سورگوم. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(61):89-98. Available from: https://sid.ir/paper/71857/fa
IEEE:
کپیفریبا نقی پور، بهاره صحرائیان، محمدباقر حبیبی نجفی، مهدی کریمی، محمدحسین حدادخداپرست، و زهرا شیخ الاسلامی، “بررسی اثر پودر شیر سویا به عنوان یک افزودنی طبیعی بر بهبود خصوصیات تکنولوژیکی و حسی کیک روغنی بدون گلوتن بر پایه آرد سورگوم،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 61، pp. 89–98، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71857/fa