APA:
کپیبرزگر، حسن، حجتی، محمد، و پناهی، مرضیه. (1396). بررسی فعالیت ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصاره های مختلف برگ بنه (Pistacia atlantica). علوم و صنایع غذایی ایران، 14(69)، 147-158. SID. https://sid.ir/paper/72246/fa
Vancouver:
کپیبرزگر حسن، حجتی محمد، پناهی مرضیه. بررسی فعالیت ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصاره های مختلف برگ بنه (Pistacia atlantica). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(69):147-158. Available from: https://sid.ir/paper/72246/fa
IEEE:
کپیحسن برزگر، محمد حجتی، و مرضیه پناهی، “بررسی فعالیت ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصاره های مختلف برگ بنه (Pistacia atlantica)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 69، pp. 147–158، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72246/fa