APA:
کپیبراتیان قرقی، زهره، صادقی ماهونک، علیرضا، قربانی، محمد، و شایقی، منصوره. (1394). تاثیر مراحل تولید رب گوجه فرنگی برکاهش باقیمانده دیازینون. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(46)، 177-186. SID. https://sid.ir/paper/72263/fa
Vancouver:
کپیبراتیان قرقی زهره، صادقی ماهونک علیرضا، قربانی محمد، شایقی منصوره. تاثیر مراحل تولید رب گوجه فرنگی برکاهش باقیمانده دیازینون. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(46):177-186. Available from: https://sid.ir/paper/72263/fa
IEEE:
کپیزهره براتیان قرقی، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، و منصوره شایقی، “تاثیر مراحل تولید رب گوجه فرنگی برکاهش باقیمانده دیازینون،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 46، pp. 177–186، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72263/fa