مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,170
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,291
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر مراحل تولید رب گوجه فرنگی برکاهش باقیمانده دیازینون

صفحات

 صفحه شروع 177 | صفحه پایان 186

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    براتیان قرقی، زهره، صادقی ماهونک، علیرضا، قربانی، محمد، و شایقی، منصوره. (1394). تاثیر مراحل تولید رب گوجه فرنگی برکاهش باقیمانده دیازینون. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(46)، 177-186. SID. https://sid.ir/paper/72263/fa

    Vancouver: کپی

    براتیان قرقی زهره، صادقی ماهونک علیرضا، قربانی محمد، شایقی منصوره. تاثیر مراحل تولید رب گوجه فرنگی برکاهش باقیمانده دیازینون. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(46):177-186. Available from: https://sid.ir/paper/72263/fa

    IEEE: کپی

    زهره براتیان قرقی، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، و منصوره شایقی، “تاثیر مراحل تولید رب گوجه فرنگی برکاهش باقیمانده دیازینون،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 46، pp. 177–186، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72263/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button