مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

841
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

301
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خصوصیات اولئوژل تولیدی به روش غیر حرارتی با استفاده از زیست پلیمر های ژلاتین و زانتان و غنی سازی آن با ویتامین D

صفحات

 صفحه شروع 249 | صفحه پایان 261

چکیده

 در این مطالعه زیست پلیمر های ژلاتین و زانتان در یک فرایند غیر حرارتی برای تولید اولئوژل و غنی سازی آن با ویتامین D استفاده شدند. نتایج بدست آمده از بررسی طیف سنجی نشان داد که پیوند هیدروژنی ناشی از زیست پلیمر ها در تشکیل شبکه اولئوژل موثر است. بعلاوه, اولئوژل رفتار تیکسوتروپیک, احیای ساختاری مناسب و حفظ قدرت ژل در دما های پایین تر از 100 درجه سلسیوس نشان داد. همچنین, اولئوژل غنی شده با ویتامین D تهیه و پایداری ویتامین طی 45 روز انبار مانی در دما های 25 و 40 درجه سلسیوس و رهایش آن با کمک کروماتوگرافی مایع کارآیی بالا مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که حضور شبکه زیست پلیمر در کوتاه مدت تاثیر معنا داری بر پایداری ویتامین نداشت, در حالی که توانست بر رهایش کنترل شده ویتامین در مقایسه با روغن موثر باشد. بنابر نتایج بدست آمده, اولئوژل ژلاتین و زانتان تهیه شده به روش غیر حرارتی کف آبی می تواند به عنوان جایگزینی برای چربی جامد و حامل ترکیبات زیست فعال در محصولات غذایی مورد استفاده قرار گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عبدالهی، مریم، گلی، سیدامیرحسین، و سلطانی زاده، نفیسه. (1398). بررسی خصوصیات اولئوژل تولیدی به روش غیر حرارتی با استفاده از زیست پلیمر های ژلاتین و زانتان و غنی سازی آن با ویتامین D. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(89 )، 249-261. SID. https://sid.ir/paper/72274/fa

    Vancouver: کپی

    عبدالهی مریم، گلی سیدامیرحسین، سلطانی زاده نفیسه. بررسی خصوصیات اولئوژل تولیدی به روش غیر حرارتی با استفاده از زیست پلیمر های ژلاتین و زانتان و غنی سازی آن با ویتامین D. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(89 ):249-261. Available from: https://sid.ir/paper/72274/fa

    IEEE: کپی

    مریم عبدالهی، سیدامیرحسین گلی، و نفیسه سلطانی زاده، “بررسی خصوصیات اولئوژل تولیدی به روش غیر حرارتی با استفاده از زیست پلیمر های ژلاتین و زانتان و غنی سازی آن با ویتامین D،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 89 ، pp. 249–261، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72274/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button