Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

496
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

509
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

استخراج پلی ساکارید محلول در آب از قارچ خوراکی صدفی به کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی آن

صفحات

 صفحه شروع 85 | صفحه پایان 100

چکیده

 این پژوهش به منظور بررسی تأثیر امواج فراصوت در توان های 80-40 درصد (معادل 232-464 وات), دماهای استخراج 80-50 درجه سانتی گراد و زمان های استخراج 30– 10 دقیقه بر میزان راندمان استخراج پلی ساکارید محلول در آب از قارچ خوراکی صدفی (Pleurotus ostreatus) انجام پذیرفت. بهینه یابی فراینداستخراج و بررسی تأثیر اثرات اصلی و متقابل فاکتورها با استفاده از روش سطح پاسخ و به کمک طرحBox– Behnken با سه متغیر و در سه سطح و 5 تکرار در نقطه مرکزی انجام شد. همچنین پلی ساکارید استخراج شده از نظر ظرفیت آنتی اکسیدانی (مهار رادیکال OH و DPPH) مورد بررسی قرار گرفت. بهینه سازی بازده استخراج پلی ساکارید به کمک روش سطح پاسخ نشان داد که ترکیبی از توان امواج فراصوت 06/58 درصد (معادل 337 وات), دمای استخراج 15/65 درجه سانتی گراد و زمان امواج دهی 72/21 دقیقه باعث بیشترین بازده (71/17 درصد) استخراج گردید. نتایج حاصل از بررسی-فعالیت آنتی اکسیدانی نشان داد که هرچند پلی ساکارید استخراجی در مقایسه با آنتی-اکسیدان های طبیعی اسید آسکوربیک و سنتزی BHT از قابلیت کمتری در جذب رادیکال های آزاد برخوردار بود اما خواص ضداکسایشی قابل قبولی از خود نشان داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جوینده، حسین، و حاجی ابراهیمی فروشانی، زهرا. (1398). استخراج پلی ساکارید محلول در آب از قارچ خوراکی صدفی به کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی آن. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(89 )، 85-100. SID. https://sid.ir/paper/72281/fa

    Vancouver: کپی

    جوینده حسین، حاجی ابراهیمی فروشانی زهرا. استخراج پلی ساکارید محلول در آب از قارچ خوراکی صدفی به کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی آن. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(89 ):85-100. Available from: https://sid.ir/paper/72281/fa

    IEEE: کپی

    حسین جوینده، و زهرا حاجی ابراهیمی فروشانی، “استخراج پلی ساکارید محلول در آب از قارچ خوراکی صدفی به کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی آن،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 89 ، pp. 85–100، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72281/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا