مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

473
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

155
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، میکروبی و حسی ماست قالبی کم چرب حاوی کنسانتره ی پروتئینی آب-پنیر و رنگ دانه ی لوتئین

صفحات

 صفحه شروع 101 | صفحه پایان 111

چکیده

 در این پژوهش رنگ دانه ی لوتئین (0, 07/0, 13/0 و 2/0 درصدر وزنی ) و کنسانتره ی پروتئینی آب پنیر (0, 2/0, 3/0 و 4/0 درصدر وزنی ) به شیر افزوده شد و پس از تهیه نمونه های ماست, ویژگی های کیفی آن ها با آزمون های فیزیکوشیمیایی, بافتی, میکروبی و حسی طی 21 روز نگهداری, مورد بررسی قرار گرفت. افزودن کنسانتره ی پروتئینی آب پنیر و رنگ دانه ی لوتئین, موجب کاهش سینرسیس و اسیدیته و افزایش ماده خشک, چربی, ویسکوزیته و pH نمونه های ماست گردید. طبق نتایج آزمایش های میکروبی, در هیچ کدام از تیمارها, باکتری های کلی فرم و نیز کپک و مخمر مشاهده نشد. در مورد ویژگی های حسی, افزودن کنسانتره ی پروتئینی آب پنیر و رنگ دانه ی لوتئین موجب افزایش امتیازات مربوط به ویژگی های بافتی, احساس دهانی و کاهش امتیازات مربوط به ویژگی های ظاهری نمونه های ماست گردید. در میان تیمارها, ماست حاوی 2/0%, کنسانتره ی پروتئینی آب پنیر و 07/0%, رنگ دانه ی لوتئین از لحاظ مطلوبیت عطر و طعم و مطلوبیت کلی بالاترین امتیاز را به خود اختصاص داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پناهی، فاطمه، حصاری، جواد، آزادمرددمیرچی، صدیف، رافت، سیدعباس، و منافی دیزج یکان، مهناز. (1398). ویژگی های فیزیکوشیمیایی, بافتی, میکروبی و حسی ماست قالبی کم چرب حاوی کنسانتره ی پروتئینی آب-پنیر و رنگ دانه ی لوتئین. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(89 )، 101-111. SID. https://sid.ir/paper/72282/fa

    Vancouver: کپی

    پناهی فاطمه، حصاری جواد، آزادمرددمیرچی صدیف، رافت سیدعباس، منافی دیزج یکان مهناز. ویژگی های فیزیکوشیمیایی, بافتی, میکروبی و حسی ماست قالبی کم چرب حاوی کنسانتره ی پروتئینی آب-پنیر و رنگ دانه ی لوتئین. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(89 ):101-111. Available from: https://sid.ir/paper/72282/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه پناهی، جواد حصاری، صدیف آزادمرددمیرچی، سیدعباس رافت، و مهناز منافی دیزج یکان، “ویژگی های فیزیکوشیمیایی, بافتی, میکروبی و حسی ماست قالبی کم چرب حاوی کنسانتره ی پروتئینی آب-پنیر و رنگ دانه ی لوتئین،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 89 ، pp. 101–111، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72282/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button