APA:
کپیعین علی افجه، مریم، عزت پناه، حمید، محمدی فر، محمدامین، و امین افشار، مهدی. (1394). تاثیر لاکتوز, تغلیظ شده پروتئینی آب پنیر و شیر خشک بی چربی بر برخی ویژگی های رئولوژیکی و حسی ماست قالبی تهیه شده از شیر ماست سازی باسطوح مختلف سلولهای سوماتیک. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(49)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/72642/fa
Vancouver:
کپیعین علی افجه مریم، عزت پناه حمید، محمدی فر محمدامین، امین افشار مهدی. تاثیر لاکتوز, تغلیظ شده پروتئینی آب پنیر و شیر خشک بی چربی بر برخی ویژگی های رئولوژیکی و حسی ماست قالبی تهیه شده از شیر ماست سازی باسطوح مختلف سلولهای سوماتیک. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(49):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/72642/fa
IEEE:
کپیمریم عین علی افجه، حمید عزت پناه، محمدامین محمدی فر، و مهدی امین افشار، “تاثیر لاکتوز, تغلیظ شده پروتئینی آب پنیر و شیر خشک بی چربی بر برخی ویژگی های رئولوژیکی و حسی ماست قالبی تهیه شده از شیر ماست سازی باسطوح مختلف سلولهای سوماتیک،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 49، pp. 0–0، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72642/fa