Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

381
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

482
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی جمعیت میکروبی ارقام خرمای استعمران، زاهدی، شاهانی، کبکاب، مرداسنگ، مضافتی و هلیله ای

صفحات

 صفحه شروع 275 | صفحه پایان 285

چکیده

 مطالعه جمعیت میکروبی مواد غذایی از نظر بهداشت, فساد و فناوری تولید مواد غذایی, مهم می باشد. از آنجایی که برداشت, درجه بندی و بسته بندی خرما (Phoenix dactylifera L. ) اغلب به صورت دستی انجام می شود, حضور باکتری های با منشاء انسانی در آن دور از ذهن نیست. از طرف دیگر میکروب های موجود در خرما, بخصوص ارقام با رطوبت بالا, علاوه بر اینکه می توانند عاملی برای ترشیدگی تلقی شوند, ممکن است در تخمیر و تولید سرکه مفید باشند. در این پژوهش هفت رقم خرما از جنبه جمعیت میکروبی و ویژگی های شیمیایی بررسی شد. ماده خشک و اسیدیته ارقام مختلف خرما به ترتیب بین 72 تا 86 درصد و 06/0 تا 78/0 درصد متغیر بود. باکتری های جدا شده, با کمک تکثیر ناحیه 16S rDNA, تحلیل برش آنزیمی DNA ریبوزومی تکثیر یافته (ARDRA), توالی یابی و در نهایت مقایسه ژن های16S rRNA, شناسایی شدند. نتیجه این پژوهش بر حضور استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس, ائروکوکوس, باسیلوس و لوکونوستوک مزنترویدسدر ارقام خرمای محلی دلالت داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نصرت آبادی، لیلا، کاووسی، حمیدرضا، حاجی محمدی فریمانی، رضا، و بلوردی، محمد. (1398). بررسی جمعیت میکروبی ارقام خرمای استعمران, زاهدی, شاهانی, کبکاب, مرداسنگ, مضافتی و هلیله ای. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(89 )، 275-285. SID. https://sid.ir/paper/72284/fa

    Vancouver: کپی

    نصرت آبادی لیلا، کاووسی حمیدرضا، حاجی محمدی فریمانی رضا، بلوردی محمد. بررسی جمعیت میکروبی ارقام خرمای استعمران, زاهدی, شاهانی, کبکاب, مرداسنگ, مضافتی و هلیله ای. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(89 ):275-285. Available from: https://sid.ir/paper/72284/fa

    IEEE: کپی

    لیلا نصرت آبادی، حمیدرضا کاووسی، رضا حاجی محمدی فریمانی، و محمد بلوردی، “بررسی جمعیت میکروبی ارقام خرمای استعمران, زاهدی, شاهانی, کبکاب, مرداسنگ, مضافتی و هلیله ای،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 89 ، pp. 275–285، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72284/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا