APA:
کپیمرادی، سیدابراهیم، مطلبی، عباسعلی، جعفری، سیدمهدی، و شاه محمدی، حمیدرضا. (1398). تهیه نانوحامل های بیوپلیمری کیتوزان/صمغ عربی با روش کوآسرواسیون؛ ارزیابی خصوصیات فیزیکی, ریزساختاری/ملکولی و بررسی اثر آن ها بر بهبود پایداری اکسایشی روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris). علوم و صنایع غذایی ایران، 16(89 )، 199-214. SID. https://sid.ir/paper/72289/fa
Vancouver:
کپیمرادی سیدابراهیم، مطلبی عباسعلی، جعفری سیدمهدی، شاه محمدی حمیدرضا. تهیه نانوحامل های بیوپلیمری کیتوزان/صمغ عربی با روش کوآسرواسیون؛ ارزیابی خصوصیات فیزیکی, ریزساختاری/ملکولی و بررسی اثر آن ها بر بهبود پایداری اکسایشی روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(89 ):199-214. Available from: https://sid.ir/paper/72289/fa
IEEE:
کپیسیدابراهیم مرادی، عباسعلی مطلبی، سیدمهدی جعفری، و حمیدرضا شاه محمدی، “تهیه نانوحامل های بیوپلیمری کیتوزان/صمغ عربی با روش کوآسرواسیون؛ ارزیابی خصوصیات فیزیکی, ریزساختاری/ملکولی و بررسی اثر آن ها بر بهبود پایداری اکسایشی روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 89 ، pp. 199–214، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72289/fa