APA:
کپیقصاب نژاد، مهدی، حجتی، محمد، و جوینده، حسین. (1398). تأثیر اینولین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی کفیر تولید شده از شیرگاومیش. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(89 )، 357-367. SID. https://sid.ir/paper/72292/fa
Vancouver:
کپیقصاب نژاد مهدی، حجتی محمد، جوینده حسین. تأثیر اینولین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی کفیر تولید شده از شیرگاومیش. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(89 ):357-367. Available from: https://sid.ir/paper/72292/fa
IEEE:
کپیمهدی قصاب نژاد، محمد حجتی، و حسین جوینده، “تأثیر اینولین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی کفیر تولید شده از شیرگاومیش،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 89 ، pp. 357–367، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72292/fa