APA:
کپیاحمدیان مسک، سهیلا، طباطبایی یزدی، فریده، مرتضوی، سیدعلی، و کوچکی، آرش. (1398). بهینه یابی اثر سطوح مختلف استارتر, مخمر و زمان نگهداری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی نوشیدنی کفیر با استفاده از روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(86 )، 199-211. SID. https://sid.ir/paper/71550/fa
Vancouver:
کپیاحمدیان مسک سهیلا، طباطبایی یزدی فریده، مرتضوی سیدعلی، کوچکی آرش. بهینه یابی اثر سطوح مختلف استارتر, مخمر و زمان نگهداری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی نوشیدنی کفیر با استفاده از روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(86 ):199-211. Available from: https://sid.ir/paper/71550/fa
IEEE:
کپیسهیلا احمدیان مسک، فریده طباطبایی یزدی، سیدعلی مرتضوی، و آرش کوچکی، “بهینه یابی اثر سطوح مختلف استارتر, مخمر و زمان نگهداری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی نوشیدنی کفیر با استفاده از روش سطح پاسخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 86 ، pp. 199–211، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71550/fa