APA:
کپیدرستی، صدیقه، بزمی، علی، قنبرزاده، بابک، و ایاسه، علی. (1390). تاثیر غلظت نمک روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر سفید آب نمکی ایرانی. علوم و صنایع غذایی ایران، 8(30 (ویژه نامه))، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/72306/fa
Vancouver:
کپیدرستی صدیقه، بزمی علی، قنبرزاده بابک، ایاسه علی. تاثیر غلظت نمک روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر سفید آب نمکی ایرانی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛8(30 (ویژه نامه)):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/72306/fa
IEEE:
کپیصدیقه درستی، علی بزمی، بابک قنبرزاده، و علی ایاسه، “تاثیر غلظت نمک روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر سفید آب نمکی ایرانی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 30 (ویژه نامه)، pp. 1–10، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72306/fa