APA:
کپیرحیمی، سمیه، عباسی، سلیمان، و عزیزی، محمدحسین. (1387). ارزیابی تاثیر اسید سیتریک ریزکپسوله شده با مایکروویو روی برخی ویژگی های حسی آدامس. علوم و صنایع غذایی ایران، 5(1)، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/72321/fa
Vancouver:
کپیرحیمی سمیه، عباسی سلیمان، عزیزی محمدحسین. ارزیابی تاثیر اسید سیتریک ریزکپسوله شده با مایکروویو روی برخی ویژگی های حسی آدامس. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛5(1):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/72321/fa
IEEE:
کپیسمیه رحیمی، سلیمان عباسی، و محمدحسین عزیزی، “ارزیابی تاثیر اسید سیتریک ریزکپسوله شده با مایکروویو روی برخی ویژگی های حسی آدامس،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 5، no. 1، pp. 1–12، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72321/fa