APA:
کپیاسماعیل زاده کناری، رضا، مهدی پور، سیده زهرا، و رضوی، راضیه. (1396). بررسی تغییرات اسیدهای چرب و خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره پوست کیوی (Actinidia deliciosa ) در پایدارسازی روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(68)، 125-135. SID. https://sid.ir/paper/72327/fa
Vancouver:
کپیاسماعیل زاده کناری رضا، مهدی پور سیده زهرا، رضوی راضیه. بررسی تغییرات اسیدهای چرب و خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره پوست کیوی (Actinidia deliciosa ) در پایدارسازی روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(68):125-135. Available from: https://sid.ir/paper/72327/fa
IEEE:
کپیرضا اسماعیل زاده کناری، سیده زهرا مهدی پور، و راضیه رضوی، “بررسی تغییرات اسیدهای چرب و خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره پوست کیوی (Actinidia deliciosa ) در پایدارسازی روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 68، pp. 125–135، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72327/fa