APA:
کپیروشن، مونا، و اسماعیل زاده کناری، رضا. (1396). بررسی تاثیر آنتی اکسیدانی عصاره برگ توت فرنگی در پایدارسازی روغن آفتابگردان طی شرایط ذخیره سازی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(65)، 301-309. SID. https://sid.ir/paper/72764/fa
Vancouver:
کپیروشن مونا، اسماعیل زاده کناری رضا. بررسی تاثیر آنتی اکسیدانی عصاره برگ توت فرنگی در پایدارسازی روغن آفتابگردان طی شرایط ذخیره سازی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(65):301-309. Available from: https://sid.ir/paper/72764/fa
IEEE:
کپیمونا روشن، و رضا اسماعیل زاده کناری، “بررسی تاثیر آنتی اکسیدانی عصاره برگ توت فرنگی در پایدارسازی روغن آفتابگردان طی شرایط ذخیره سازی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 65، pp. 301–309، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72764/fa