APA:
کپیاسدی امیرآبادی، علیرضا، کاشانی نژاد، مهدی، و صادقی ماهونک، علیرضا. (1396). غیرفعال سازی آنزیم پراکسیداز در بادمجان با استفاده از سامانه مادون قرمز. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(68)، 269-279. SID. https://sid.ir/paper/72332/fa
Vancouver:
کپیاسدی امیرآبادی علیرضا، کاشانی نژاد مهدی، صادقی ماهونک علیرضا. غیرفعال سازی آنزیم پراکسیداز در بادمجان با استفاده از سامانه مادون قرمز. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(68):269-279. Available from: https://sid.ir/paper/72332/fa
IEEE:
کپیعلیرضا اسدی امیرآبادی، مهدی کاشانی نژاد، و علیرضا صادقی ماهونک، “غیرفعال سازی آنزیم پراکسیداز در بادمجان با استفاده از سامانه مادون قرمز،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 68، pp. 269–279، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72332/fa