مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

985
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

862
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خصوصیات رئولوژیکی و آنتی اکسیدانی کنسانتره آب انار رقم رباب

صفحات

 صفحه شروع 307 | صفحه پایان 318

چکیده

 انار (.Punica granatum LL) به دلیل وجود مقادیر فراوان ترکیبات آنتی اکسیدانی, دارای خصوصیات تغذیه ای و درمانی گسترده ای می باشد. توجه به خصوصیات رئولوژیکی کنسانتره آب انار به منظور طراحی شرایط فراوری و تعیین ویژگی های آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است. هدف از این پژوهش بررسی اثر دما (5 و 15, 25 درجه سلسیوس) و غلظت مواد جامد محلول مختلف (55, 60 و 65 درجه بریکس) بر خصوصیات رئولوژیکی کنسانتره آب انار رقم رباب تازه و همچنین خصوصیات آنتی اکسیدانی و رئولوژیکی کنسانتره آب انار پس از 20 هفته نگهداری در دماهای مختلف (80- (شاهد), 20-, 4, 20 و 35 درجه سلسیوس) می باشد. اگرچه گرانروی ظاهری کنسانتره آب انار تازه با افزایش سرعت برشی کاهش یافت و رفتار غیر نیوتنی رقیق شونده با برش ومنطبق با مدل هرشل بالکلی (به ویژه در بریکس 65 و دمای 5 درجه سلسیوس) از خود نشان داد, اما پس از نگهداری رفتار غلیظ شونده با برش از خود نشان داد. همچنین, اگرچه پس از 20 هفته نگهداری, شاخص FRAP کاهش و شاخص DPPH افزایش یافت, اما شاخص های CUPRAC و FIC ثابت باقی ماندند. شاخص های نظیر اثر آنتی اکسیدانی و خصوصیات رئولوژیکی (گرانروی ظاهری و تنش برشی) نمونه-های نگهداری شده در دمای 4 درجه سلسیوس طی 14 هفته اول نگهداری مقادیر مشابهی با نمونه منجمد (نگهداری شده در دمای 20- درجه سلسیوس) داشتند. به شکل کلی, بهترین دمای نگهداری برای حفظ کیفیت و کاهش هزینه ها دمای 4 درجه می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فرهمند، مریم، گلمکانی، محمدتقی، فرحناکی، عسگر، و مصباحی، غلامرضا. (1396). بررسی خصوصیات رئولوژیکی و آنتی اکسیدانی کنسانتره آب انار رقم رباب. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(68)، 307-318. SID. https://sid.ir/paper/72348/fa

    Vancouver: کپی

    فرهمند مریم، گلمکانی محمدتقی، فرحناکی عسگر، مصباحی غلامرضا. بررسی خصوصیات رئولوژیکی و آنتی اکسیدانی کنسانتره آب انار رقم رباب. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(68):307-318. Available from: https://sid.ir/paper/72348/fa

    IEEE: کپی

    مریم فرهمند، محمدتقی گلمکانی، عسگر فرحناکی، و غلامرضا مصباحی، “بررسی خصوصیات رئولوژیکی و آنتی اکسیدانی کنسانتره آب انار رقم رباب،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 68، pp. 307–318، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72348/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button