APA:
کپیکریمی، م.، و عزیزی، م.ح.. (1385). بررسی اثر سطوح مختلف سدیم استئاروئیل لاکتیلیت بر خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان تافتون (همایش). همایش صنایع غذایی دانشگاه صنعتی اصفهان، -(-)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/461796/fa
Vancouver:
کپیکریمی م.، عزیزی م.ح.. بررسی اثر سطوح مختلف سدیم استئاروئیل لاکتیلیت بر خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان تافتون (همایش). همایش صنایع غذایی دانشگاه صنعتی اصفهان[Internet]. 1385؛-(-):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/461796/fa
IEEE:
کپیم. کریمی، و م.ح. عزیزی، “بررسی اثر سطوح مختلف سدیم استئاروئیل لاکتیلیت بر خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان تافتون (همایش)،” همایش صنایع غذایی دانشگاه صنعتی اصفهان، vol. -، no. -، pp. 0–0، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/461796/fa