APA:
کپیشکری، فرشته، صالحی فر، مانیا، و عزیزی، محمدحسین. (1395). اثر صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خصوصیات فارینوگرافی و کیفی ماکارونی بدون گلوتن. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(59)، 123-132. SID. https://sid.ir/paper/72361/fa
Vancouver:
کپیشکری فرشته، صالحی فر مانیا، عزیزی محمدحسین. اثر صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خصوصیات فارینوگرافی و کیفی ماکارونی بدون گلوتن. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(59):123-132. Available from: https://sid.ir/paper/72361/fa
IEEE:
کپیفرشته شکری، مانیا صالحی فر، و محمدحسین عزیزی، “اثر صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خصوصیات فارینوگرافی و کیفی ماکارونی بدون گلوتن،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 59، pp. 123–132، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72361/fa