APA:
کپیعرب عامری، مجید، عزیزی، محمدحسین، و برزگربفرویی، محسن. (1383). بررسی تاثیر برخی هیدروکلوییدها بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان لواش. علوم و صنایع غذایی ایران، 1(1)، 55-64. SID. https://sid.ir/paper/71523/fa
Vancouver:
کپیعرب عامری مجید، عزیزی محمدحسین، برزگربفرویی محسن. بررسی تاثیر برخی هیدروکلوییدها بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان لواش. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1383؛1(1):55-64. Available from: https://sid.ir/paper/71523/fa
IEEE:
کپیمجید عرب عامری، محمدحسین عزیزی، و محسن برزگربفرویی، “بررسی تاثیر برخی هیدروکلوییدها بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان لواش،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 1، no. 1، pp. 55–64، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71523/fa