APA:
کپیواله قوژدی، هادی، حسن بیگی بیدگلی، سیدرضا، سعیدی راد، محمدحسین، و کیانمهر، محمدحسین. (1389). تعیین ضریب اصطکاک و سرعت حد گل زعفران و اجزای آن. علوم و صنایع غذایی ایران، 7(2)، 123-131. SID. https://sid.ir/paper/72378/fa
Vancouver:
کپیواله قوژدی هادی، حسن بیگی بیدگلی سیدرضا، سعیدی راد محمدحسین، کیانمهر محمدحسین. تعیین ضریب اصطکاک و سرعت حد گل زعفران و اجزای آن. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛7(2):123-131. Available from: https://sid.ir/paper/72378/fa
IEEE:
کپیهادی واله قوژدی، سیدرضا حسن بیگی بیدگلی، محمدحسین سعیدی راد، و محمدحسین کیانمهر، “تعیین ضریب اصطکاک و سرعت حد گل زعفران و اجزای آن،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 2، pp. 123–131، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72378/fa