APA:
کپیعجم، مریم، نیازمند، راضیه، و گوهری اردبیلی، اشرف. (1395). بررسی اثر جایگزینی ایزوله پروتئینی سویا و دمای سرخ کردن بر کاهش جذب روغن دونات. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(54)، 145-153. SID. https://sid.ir/paper/72394/fa
Vancouver:
کپیعجم مریم، نیازمند راضیه، گوهری اردبیلی اشرف. بررسی اثر جایگزینی ایزوله پروتئینی سویا و دمای سرخ کردن بر کاهش جذب روغن دونات. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(54):145-153. Available from: https://sid.ir/paper/72394/fa
IEEE:
کپیمریم عجم، راضیه نیازمند، و اشرف گوهری اردبیلی، “بررسی اثر جایگزینی ایزوله پروتئینی سویا و دمای سرخ کردن بر کاهش جذب روغن دونات،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 54، pp. 145–153، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72394/fa