APA:
کپیقیطران پور، آرش، الهی، محمد، نجف نجفی، مسعود، و محبی، محبت. (1393). بررسی اثر غنی سازی آرد گندم با ایزوله پروتئین سویا بر ویژگی های کیفی دونات تولید شده از آن طی زمان نگهداری. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 3(4)، 307-316. SID. https://sid.ir/paper/233949/fa
Vancouver:
کپیقیطران پور آرش، الهی محمد، نجف نجفی مسعود، محبی محبت. بررسی اثر غنی سازی آرد گندم با ایزوله پروتئین سویا بر ویژگی های کیفی دونات تولید شده از آن طی زمان نگهداری. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1393؛3(4):307-316. Available from: https://sid.ir/paper/233949/fa
IEEE:
کپیآرش قیطران پور، محمد الهی، مسعود نجف نجفی، و محبت محبی، “بررسی اثر غنی سازی آرد گندم با ایزوله پروتئین سویا بر ویژگی های کیفی دونات تولید شده از آن طی زمان نگهداری،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 3، no. 4، pp. 307–316، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233949/fa