مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,160
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

710
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر مقدار مخمر، زمان تخمیر و دمای سرخ کردن بر میزان آکریل آمید و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دونات

صفحات

 صفحه شروع 283 | صفحه پایان 298

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قائینی، زهره، نیازمند، راضیه، و شهیدی نوقابی، مصطفی. (1394). اثر مقدار مخمر, زمان تخمیر و دمای سرخ کردن بر میزان آکریل آمید و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دونات. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 4(4)، 283-298. SID. https://sid.ir/paper/234015/fa

    Vancouver: کپی

    قائینی زهره، نیازمند راضیه، شهیدی نوقابی مصطفی. اثر مقدار مخمر, زمان تخمیر و دمای سرخ کردن بر میزان آکریل آمید و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دونات. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1394؛4(4):283-298. Available from: https://sid.ir/paper/234015/fa

    IEEE: کپی

    زهره قائینی، راضیه نیازمند، و مصطفی شهیدی نوقابی، “اثر مقدار مخمر, زمان تخمیر و دمای سرخ کردن بر میزان آکریل آمید و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دونات،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 4، no. 4، pp. 283–298، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234015/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button