APA:
کپیقائینی، زهره، نیازمند، راضیه، و شهیدی نوقابی، مصطفی. (1394). اثر مقدار مخمر, زمان تخمیر و دمای سرخ کردن بر میزان آکریل آمید و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دونات. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 4(4)، 283-298. SID. https://sid.ir/paper/234015/fa
Vancouver:
کپیقائینی زهره، نیازمند راضیه، شهیدی نوقابی مصطفی. اثر مقدار مخمر, زمان تخمیر و دمای سرخ کردن بر میزان آکریل آمید و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دونات. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1394؛4(4):283-298. Available from: https://sid.ir/paper/234015/fa
IEEE:
کپیزهره قائینی، راضیه نیازمند، و مصطفی شهیدی نوقابی، “اثر مقدار مخمر, زمان تخمیر و دمای سرخ کردن بر میزان آکریل آمید و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دونات،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 4، no. 4، pp. 283–298، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234015/fa