Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,343
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

594
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی ضریب نفوذ موثر رطوبت و مدلسازی ریاضی سینتیک خشک کردن برش های میوه به (Cydonia oblonga)

صفحات

 صفحه شروع 49 | صفحه پایان 58

چکیده

 مقدمه: خشک کردن یکی از قدیمی ترین روش های نگهداری محصولات کشاورزی می باشد و کوشش بر این است تا آهنگ خشک کردن از طریق انتقال گرما و رطوبت به بیشترین مقدار ممکن رسانده شود.مواد و روش ها: در مطالعه پیش رو, فرآیند خشک کردن برش های میوه به, با ضخامت های3, 5 و 7 میلی متر, در دماهای 60 تا 80 درجه سانتی گراد مدلسازی و شرایط برای رسیدن به حداکثر ضریب نفوذ و کاهش زمان خشک کردن, به کمک روش شناسی سطح پاسخ بهینه یابی گردید.یافته ها: نتایج نشان داد که مدل میدلی دارای کمترین مقادیر RMSE, MRPD و c2 و بالاترین مقدار R2 بود و اعمال دمای 71 درجه سانتی گراد در ضخامت 7 میلی متر منجر به ایجاد بیشترین ضریب نفوذ و کمترین زمان خشک کردن گردید.نتیجه گیری: روش خشک کردن جریان هوای داغ برای قطعات میوه به, خروج رطوبت را از میوه تسهیل نمود. بطور کلی این روش یکی از روش های مناسب جهت خشک کردن میوه به بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    محمدی، مرتضی، پورفلاح، زهرا، نهاردانی، منیره، و مشکانی، سیدمحمد. (1393). بهینه سازی ضریب نفوذ موثر رطوبت و مدلسازی ریاضی سینتیک خشک کردن برش های میوه به (Cydonia oblonga). علوم غذایی و تغذیه، 12(1 (پیاپی 45))، 49-58. SID. https://sid.ir/paper/143199/fa

    Vancouver: کپی

    محمدی مرتضی، پورفلاح زهرا، نهاردانی منیره، مشکانی سیدمحمد. بهینه سازی ضریب نفوذ موثر رطوبت و مدلسازی ریاضی سینتیک خشک کردن برش های میوه به (Cydonia oblonga). علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1393؛12(1 (پیاپی 45)):49-58. Available from: https://sid.ir/paper/143199/fa

    IEEE: کپی

    مرتضی محمدی، زهرا پورفلاح، منیره نهاردانی، و سیدمحمد مشکانی، “بهینه سازی ضریب نفوذ موثر رطوبت و مدلسازی ریاضی سینتیک خشک کردن برش های میوه به (Cydonia oblonga)،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 12، no. 1 (پیاپی 45)، pp. 49–58، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143199/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا