APA:
کپیکلاته سفری، فاطمه، قوامی، مهرداد، و غیاثی طرزی، بابک. (1399). ارزیابی کمی و کیفی آلفاتوکوفرول و بتاسیتواسترول موجود در تقطیرات بی بوکننده روغن زیتون. علوم غذایی و تغذیه، 17(3 (پیاپی 67) )، 43-52. SID. https://sid.ir/paper/395778/fa
Vancouver:
کپیکلاته سفری فاطمه، قوامی مهرداد، غیاثی طرزی بابک. ارزیابی کمی و کیفی آلفاتوکوفرول و بتاسیتواسترول موجود در تقطیرات بی بوکننده روغن زیتون. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1399؛17(3 (پیاپی 67) ):43-52. Available from: https://sid.ir/paper/395778/fa
IEEE:
کپیفاطمه کلاته سفری، مهرداد قوامی، و بابک غیاثی طرزی، “ارزیابی کمی و کیفی آلفاتوکوفرول و بتاسیتواسترول موجود در تقطیرات بی بوکننده روغن زیتون،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 17، no. 3 (پیاپی 67) ، pp. 43–52، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/395778/fa