APA:
کپیجعفری، نفیسه، و صارم نژاد، سولماز. (1399). تولید ماست حاوی گاما آمینوبوتیریک اسید به کمک لاکتوباسیلوس ساکئی و عصاره مالت برنج قهوه ای. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(98 )، 97-108. SID. https://sid.ir/paper/72484/fa
Vancouver:
کپیجعفری نفیسه، صارم نژاد سولماز. تولید ماست حاوی گاما آمینوبوتیریک اسید به کمک لاکتوباسیلوس ساکئی و عصاره مالت برنج قهوه ای. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(98 ):97-108. Available from: https://sid.ir/paper/72484/fa
IEEE:
کپینفیسه جعفری، و سولماز صارم نژاد، “تولید ماست حاوی گاما آمینوبوتیریک اسید به کمک لاکتوباسیلوس ساکئی و عصاره مالت برنج قهوه ای،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 98 ، pp. 97–108، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72484/fa