APA:
کپیرحیمی، سمیه، و صارم نژاد، سولماز. (1399). اثر تخمیر بر میزان ترکیبات فراسودمند آرد مالت برنج قهوه ای. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 30(1 )، 137-150. SID. https://sid.ir/paper/369813/fa
Vancouver:
کپیرحیمی سمیه، صارم نژاد سولماز. اثر تخمیر بر میزان ترکیبات فراسودمند آرد مالت برنج قهوه ای. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1399؛30(1 ):137-150. Available from: https://sid.ir/paper/369813/fa
IEEE:
کپیسمیه رحیمی، و سولماز صارم نژاد، “اثر تخمیر بر میزان ترکیبات فراسودمند آرد مالت برنج قهوه ای،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 30، no. 1 ، pp. 137–150، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/369813/fa