مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

717
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

618
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین منحنی های هم دمای دفع رطوبت کشمش بیدانه سفید و برازش مدل های مختلف

صفحات

 صفحه شروع 49 | صفحه پایان 58

چکیده

 منحنی های هم دما در دفع رطوبت, ذخیره و بسته بندی مواد غذایی مفید هستند. به خاطر ترکیبات پیچیده مواد غذایی, برآورد تئوری منحنی های هم دما غیر ممکن بوده و اندازه گیری تجربی مورد نیاز می باشد. در این تحقیق منحنی های هم دمای دفعی کشمش بیدانه سفید در دماهای 30, 40, 50, 60, 70 و 80 درجه سانتی گراد به روش ایستا (وزن سنجی) مطابق با دستور العمل COST 90 تعیین شد. برای ارایه مدل ریاضی مناسب به منظور توضیح رفتار تعادلی رطوبت کشمش, مدل های گاب, اسمیت, ازوین, هالسی, هندرسون و آرسی وات مورد بررسی قرار گرفت که از آن میان مدل هالسی در دمای 30 درجه سانتی گراد و مدل آرسی وات در دماهای 40 تا 80 درجه سانتی گراد, بهترین برازش را نشان داد. همچنین انرژی پیوندی دفع در محتوای رطوبتی مختلف تعیین شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    غلامی پرشکوهی، محمد. (1386). تعیین منحنی های هم دمای دفع رطوبت کشمش بیدانه سفید و برازش مدل های مختلف. علوم و صنایع غذایی ایران، 4(3)، 49-58. SID. https://sid.ir/paper/72501/fa

    Vancouver: کپی

    غلامی پرشکوهی محمد. تعیین منحنی های هم دمای دفع رطوبت کشمش بیدانه سفید و برازش مدل های مختلف. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1386؛4(3):49-58. Available from: https://sid.ir/paper/72501/fa

    IEEE: کپی

    محمد غلامی پرشکوهی، “تعیین منحنی های هم دمای دفع رطوبت کشمش بیدانه سفید و برازش مدل های مختلف،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 4، no. 3، pp. 49–58، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72501/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button