APA:
کپیاحسانی، علی، محمودی، رزاق، فیض اله بیگی، حسین، رییسی، مجتبی، هاشمی، محمد، رضاییان، احمد، و زارع، پیمان. (1391). مطالعه اثرات بهداشتی مونولورین در لورک (غذای سنتی حاصل از آب پنیر). علوم و صنایع غذایی ایران، 9(37)، 93-99. SID. https://sid.ir/paper/72514/fa
Vancouver:
کپیاحسانی علی، محمودی رزاق، فیض اله بیگی حسین، رییسی مجتبی، هاشمی محمد، رضاییان احمد، زارع پیمان. مطالعه اثرات بهداشتی مونولورین در لورک (غذای سنتی حاصل از آب پنیر). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛9(37):93-99. Available from: https://sid.ir/paper/72514/fa
IEEE:
کپیعلی احسانی، رزاق محمودی، حسین فیض اله بیگی، مجتبی رییسی، محمد هاشمی، احمد رضاییان، و پیمان زارع، “مطالعه اثرات بهداشتی مونولورین در لورک (غذای سنتی حاصل از آب پنیر)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 37، pp. 93–99، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72514/fa