مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

570
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

156
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر ممانعت کنندگی مونولورین و EDTA علیه اشرشیا کلی و سالمونلا تیفی موریوم در لورک (غذای سنتی حاصل از آب پنیر)

صفحات

 صفحه شروع 7 | صفحه پایان 15

چکیده

  لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    احسانی، علی، محمودی، رزاق، رییسی، مجتبی، هاشمی، محمد، و جعفرپور، جواد. (1391). اثر ممانعت کنندگی مونولورین و EDTA علیه اشرشیا کلی و سالمونلا تیفی موریوم در لورک (غذای سنتی حاصل از آب پنیر). مجله میکروب شناسی پزشکی ایران، 6(10)، 7-15. SID. https://sid.ir/paper/476584/fa

    Vancouver: کپی

    احسانی علی، محمودی رزاق، رییسی مجتبی، هاشمی محمد، جعفرپور جواد. اثر ممانعت کنندگی مونولورین و EDTA علیه اشرشیا کلی و سالمونلا تیفی موریوم در لورک (غذای سنتی حاصل از آب پنیر). مجله میکروب شناسی پزشکی ایران[Internet]. 1391؛6(10):7-15. Available from: https://sid.ir/paper/476584/fa

    IEEE: کپی

    علی احسانی، رزاق محمودی، مجتبی رییسی، محمد هاشمی، و جواد جعفرپور، “اثر ممانعت کنندگی مونولورین و EDTA علیه اشرشیا کلی و سالمونلا تیفی موریوم در لورک (غذای سنتی حاصل از آب پنیر)،” مجله میکروب شناسی پزشکی ایران، vol. 6، no. 10، pp. 7–15، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/476584/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button