APA:
کپیاحسانی، علی، محمودی، رزاق، رییسی، مجتبی، هاشمی، محمد، و جعفرپور، جواد. (1391). اثر ممانعت کنندگی مونولورین و EDTA علیه اشرشیا کلی و سالمونلا تیفی موریوم در لورک (غذای سنتی حاصل از آب پنیر). مجله میکروب شناسی پزشکی ایران، 6(10)، 7-15. SID. https://sid.ir/paper/476584/fa
Vancouver:
کپیاحسانی علی، محمودی رزاق، رییسی مجتبی، هاشمی محمد، جعفرپور جواد. اثر ممانعت کنندگی مونولورین و EDTA علیه اشرشیا کلی و سالمونلا تیفی موریوم در لورک (غذای سنتی حاصل از آب پنیر). مجله میکروب شناسی پزشکی ایران[Internet]. 1391؛6(10):7-15. Available from: https://sid.ir/paper/476584/fa
IEEE:
کپیعلی احسانی، رزاق محمودی، مجتبی رییسی، محمد هاشمی، و جواد جعفرپور، “اثر ممانعت کنندگی مونولورین و EDTA علیه اشرشیا کلی و سالمونلا تیفی موریوم در لورک (غذای سنتی حاصل از آب پنیر)،” مجله میکروب شناسی پزشکی ایران، vol. 6، no. 10، pp. 7–15، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/476584/fa