مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,508
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

665
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی میزان شیوع و حساسیت آنتی بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سنتی کوزه شهرستان سقز

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 9

چکیده

استافیلوکوکوس اورئوس به عنوان سومین عامل مهم بیماری های با منشاء غذایی مطرح است. هدف از مطالعه حاضر بررسی میزان فراوانی استافیلوکوکوس اورئوس و تعیین حساسیت آنتی بیوتیکی آن در پنیر سنتی کوزه در شهرستان سقز می باشد. در مطالعه حاضر 100 نمونه پنیر سنتی کوزه از مناطق مختلف شهرستان سقز تهیه و ابتدا از نظر آلودگی با استافیلوکوکوس اورئوس با روش کشت مورد ارزیابی قرار گرفت و در نهایت الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی جدایه ها نسبت به دوازده آنتی بیوتیک مختلف با استفاده از روش انتشار دیسکی مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس نتایج حاصل, 41 نمونه (41%) پنیر سنتی کوزه آلوده به استافیلوکوکوس اورئوس تشخیص داده شد. از بین 41 جدایه, فقط 1 مورد به تمامی آنتی بیوتیک ها حساسیت داشت. بیشترین مقاومت مربوط به 1 جدایه بود که نسبت به 9 آنتی بیوتیک مقاومت نشان داد. سایر جدایه ها درجات متفاوتی از مقاومت (2 تا 8 آنتی بیوتیک) نشان دادند. با توجه به شیوع بالای آلودگی استافیلوکوکوس اورئوس در این نوع پنیر سنتی, حرارت دهی شیر و رعایت شرایط بهداشتی طی تهیه پنیر ضروری می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    خلیفه زاده، سیما، صادقی زالی، محمدحسین، و نهایی، محمدرضا. (1393). بررسی میزان شیوع و حساسیت آنتی بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سنتی کوزه شهرستان سقز. بهداشت مواد غذایی، 4(4 (پیاپی 16))، 1-9. SID. https://sid.ir/paper/222827/fa

    Vancouver: کپی

    خلیفه زاده سیما، صادقی زالی محمدحسین، نهایی محمدرضا. بررسی میزان شیوع و حساسیت آنتی بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سنتی کوزه شهرستان سقز. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1393؛4(4 (پیاپی 16)):1-9. Available from: https://sid.ir/paper/222827/fa

    IEEE: کپی

    سیما خلیفه زاده، محمدحسین صادقی زالی، و محمدرضا نهایی، “بررسی میزان شیوع و حساسیت آنتی بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سنتی کوزه شهرستان سقز،” بهداشت مواد غذایی، vol. 4، no. 4 (پیاپی 16)، pp. 1–9، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222827/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button