مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,646
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,148
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

کلاژن و اندیس های وابسته شاخص های کمی با ارزش در کنترل کیفیت فرآورده های گوشت قرمز حرارت دیده (سوسیس و کالباس) ایران

صفحات

 صفحه شروع 23 | صفحه پایان 31

چکیده

 فرآورده های گوشتی حرارت دیده که شامل انواع سوسیس و کالباس می باشند یکی از پرمصرفترین محصولات گوشتی در ایران بوده و روز به روز مصرف این نوع فرآورده ها روبه افزایش است. با توجه به اهمیت تشخیص استفاده از بافتهای حیوانی غیر مجاز خوراکی در کنترل کیفیت فراورده های گوشتی حرارت دیده در این مطالعه تعداد 150 نمونه فراورده گوشت قرمز حرارت دیده در 5 گروه تعریف شده برای فراورده های گوشتی ایران, بر اساس درصد گوشت بکار رفته در تولید آنها با استفاده از مواد اولیه مطلوب و در شرایط خوب ساخت GMP تهیه گردید.در آزمایشگاه میزان هیدروکسی پرولین و پروتئین تام نمونه ها اندازه گیری گردید و بر اساس نتایج بدست آمده میزان کلاژن, پروتئین عاری از کلاژن و اندیس های نسبت کلاژن به پروتئین تام و نسبت کلاژن به پروتئین عاری از کلاژن محاسبه گردید که نتایج حاصل برای هر گروه از فراورده های گوشتی حرارت دیده می تواند بعنوان یک شاخص کمی کنترل کیفیت, از نظر استفاده از بافتهای غیر مجاز حیوانی مورد استفاده قرار گیرد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

حسینی، هدایت، رکنی، نوردهر، و کامکار، ابوالفضل. (1385). کلاژن و اندیس های وابسته شاخص های کمی با ارزش در کنترل کیفیت فرآورده های گوشت قرمز حرارت دیده (سوسیس و کالباس) ایران. علوم و صنایع غذایی ایران، 3(4)، 23-31. SID. https://sid.ir/paper/72518/fa

Vancouver: کپی

حسینی هدایت، رکنی نوردهر، کامکار ابوالفضل. کلاژن و اندیس های وابسته شاخص های کمی با ارزش در کنترل کیفیت فرآورده های گوشت قرمز حرارت دیده (سوسیس و کالباس) ایران. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1385؛3(4):23-31. Available from: https://sid.ir/paper/72518/fa

IEEE: کپی

هدایت حسینی، نوردهر رکنی، و ابوالفضل کامکار، “کلاژن و اندیس های وابسته شاخص های کمی با ارزش در کنترل کیفیت فرآورده های گوشت قرمز حرارت دیده (سوسیس و کالباس) ایران،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 3، no. 4، pp. 23–31، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72518/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button