APA:
کپیحسینی، هدایت، رکنی، نوردهر، و کامکار، ابوالفضل. (1385). کلاژن و اندیس های وابسته شاخص های کمی با ارزش در کنترل کیفیت فرآورده های گوشت قرمز حرارت دیده (سوسیس و کالباس) ایران. علوم و صنایع غذایی ایران، 3(4)، 23-31. SID. https://sid.ir/paper/72518/fa
Vancouver:
کپیحسینی هدایت، رکنی نوردهر، کامکار ابوالفضل. کلاژن و اندیس های وابسته شاخص های کمی با ارزش در کنترل کیفیت فرآورده های گوشت قرمز حرارت دیده (سوسیس و کالباس) ایران. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1385؛3(4):23-31. Available from: https://sid.ir/paper/72518/fa
IEEE:
کپیهدایت حسینی، نوردهر رکنی، و ابوالفضل کامکار، “کلاژن و اندیس های وابسته شاخص های کمی با ارزش در کنترل کیفیت فرآورده های گوشت قرمز حرارت دیده (سوسیس و کالباس) ایران،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 3، no. 4، pp. 23–31، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72518/fa