APA:
کپیجلیل زاده، عباس، حصاری، جواد، پیغمبردوست، سیدهادی، جدیری، حسین، و جاویدی پور، عیسی. (1398). تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کنسانتره پروتئین آب پنیر حاوی ناتامایسین یا کونژوگه آنزیم لیزوزیم – گزانتان بر خصوصیات میکروبی پنیر سفید فراپالایشی. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(87 )، 289-299. SID. https://sid.ir/paper/72561/fa
Vancouver:
کپیجلیل زاده عباس، حصاری جواد، پیغمبردوست سیدهادی، جدیری حسین، جاویدی پور عیسی. تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کنسانتره پروتئین آب پنیر حاوی ناتامایسین یا کونژوگه آنزیم لیزوزیم – گزانتان بر خصوصیات میکروبی پنیر سفید فراپالایشی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(87 ):289-299. Available from: https://sid.ir/paper/72561/fa
IEEE:
کپیعباس جلیل زاده، جواد حصاری، سیدهادی پیغمبردوست، حسین جدیری، و عیسی جاویدی پور، “تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کنسانتره پروتئین آب پنیر حاوی ناتامایسین یا کونژوگه آنزیم لیزوزیم – گزانتان بر خصوصیات میکروبی پنیر سفید فراپالایشی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 87 ، pp. 289–299، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72561/fa