APA:
کپیمحمدی، خسرو، کریم، گیتی، رضویلر، ودود، و حنیفیان، شهرام. (1388). مطالعه رشد و بقاء اشریشیا کلی O157:H7 در طی فرآیند تولید و نگهداری پنیر سفید ایرانی در آب نمک. مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز)، 10(4 (مسلسل 29))، 346-351. SID. https://sid.ir/paper/85708/fa
Vancouver:
کپیمحمدی خسرو، کریم گیتی، رضویلر ودود، حنیفیان شهرام. مطالعه رشد و بقاء اشریشیا کلی O157:H7 در طی فرآیند تولید و نگهداری پنیر سفید ایرانی در آب نمک. مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز)[Internet]. 1388؛10(4 (مسلسل 29)):346-351. Available from: https://sid.ir/paper/85708/fa
IEEE:
کپیخسرو محمدی، گیتی کریم، ودود رضویلر، و شهرام حنیفیان، “مطالعه رشد و بقاء اشریشیا کلی O157:H7 در طی فرآیند تولید و نگهداری پنیر سفید ایرانی در آب نمک،” مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز)، vol. 10، no. 4 (مسلسل 29)، pp. 346–351، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/85708/fa