مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,098
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه رشد و بقاء اشریشیا کلی O157:H7 در طی فرآیند تولید و نگهداری پنیر سفید ایرانی در آب نمک

صفحات

 صفحه شروع 346 | صفحه پایان 351

چکیده

 در این تحقیق توانایی رشد و بقاء اشریشیا کلی O157:H7 در طی مراحل تولید و نگهداری پنیر سفید آب-نمکی ایرانی مورد مطالعه قرار گرفت. پنیر با استفاده از شیر پاستوریزه گاو و با تلقیح مقدار 103 cfu/ml اشریشیا کلی O157:H7 تولید شد. چهار تیمار طراحی شد. پنیرها با یا بدون استفاده از استارتر تولید شدند و در طی زمان رسیدن و نگهداری در آب نمک 6% یا 8% غوطه ور شدند. نمونه های پنیر از نظر تعداد اشریشیا کلی O157:H7 در طی روند ساخت و نگهداری ارزیابی شدند. در طی مرحله ساخت پنیر, تعداد باکتری اشریشیا کلی O157:H7 تا cfu/g 106 افزایش یافت, اما در مرحله رسیدن و نگهداری پنیرهایی که در تهیه آن ها از استارتر استفاده شده بود تعداد ارگانیسم به طور معنی داری (P<0.05) کاهش پیدا کرد. نتایج نشان داد که استارتر بر باکتری اشریشیا کلی O157:H7 اثر مهاری دارد, اما با در نظر گرفتن استفاده از استارتر, غلظت نمک و مدت زمان نگهداری پنیر, باکتری می تواند در این نوع پنیر تا 60 روز بقاء خود را حفظ کند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدی، خسرو، کریم، گیتی، رضویلر، ودود، و حنیفیان، شهرام. (1388). مطالعه رشد و بقاء اشریشیا کلی O157:H7 در طی فرآیند تولید و نگهداری پنیر سفید ایرانی در آب نمک. مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز)، 10(4 (مسلسل 29))، 346-351. SID. https://sid.ir/paper/85708/fa

    Vancouver: کپی

    محمدی خسرو، کریم گیتی، رضویلر ودود، حنیفیان شهرام. مطالعه رشد و بقاء اشریشیا کلی O157:H7 در طی فرآیند تولید و نگهداری پنیر سفید ایرانی در آب نمک. مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز)[Internet]. 1388؛10(4 (مسلسل 29)):346-351. Available from: https://sid.ir/paper/85708/fa

    IEEE: کپی

    خسرو محمدی، گیتی کریم، ودود رضویلر، و شهرام حنیفیان، “مطالعه رشد و بقاء اشریشیا کلی O157:H7 در طی فرآیند تولید و نگهداری پنیر سفید ایرانی در آب نمک،” مجله تحقیقات دامپزشکی ایران (دانشگاه شیراز)، vol. 10، no. 4 (مسلسل 29)، pp. 346–351، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/85708/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button