APA:
کپیمحمدی، سودابه، میرزایی، حبیب اله، جعفری، سیدمهدی، و آذری کیا، فاطمه. (1398). ارزیابی ویزگی های رئولوژیکی و ساختاری کمپلکس کواسرواسیون کنسانتره پروتئین آب پنیر-صمغ کتیرا. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(87 )، 225-237. SID. https://sid.ir/paper/72563/fa
Vancouver:
کپیمحمدی سودابه، میرزایی حبیب اله، جعفری سیدمهدی، آذری کیا فاطمه. ارزیابی ویزگی های رئولوژیکی و ساختاری کمپلکس کواسرواسیون کنسانتره پروتئین آب پنیر-صمغ کتیرا. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(87 ):225-237. Available from: https://sid.ir/paper/72563/fa
IEEE:
کپیسودابه محمدی، حبیب اله میرزایی، سیدمهدی جعفری، و فاطمه آذری کیا، “ارزیابی ویزگی های رئولوژیکی و ساختاری کمپلکس کواسرواسیون کنسانتره پروتئین آب پنیر-صمغ کتیرا،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 87 ، pp. 225–237، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72563/fa