APA:
کپینیکو، مهدی، احمدی گاولیقی، حسن، و یاسمی، مهران. (1398). تاثیر شستشو با آب مقطر, اسید سیتریک و کلرید کلسیم بر ترکیب شیمیایی پروتئین ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان و فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد دیابت پروتئین هیدرولیز. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(87 )، 197-207. SID. https://sid.ir/paper/72569/fa
Vancouver:
کپینیکو مهدی، احمدی گاولیقی حسن، یاسمی مهران. تاثیر شستشو با آب مقطر, اسید سیتریک و کلرید کلسیم بر ترکیب شیمیایی پروتئین ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان و فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد دیابت پروتئین هیدرولیز. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(87 ):197-207. Available from: https://sid.ir/paper/72569/fa
IEEE:
کپیمهدی نیکو، حسن احمدی گاولیقی، و مهران یاسمی، “تاثیر شستشو با آب مقطر, اسید سیتریک و کلرید کلسیم بر ترکیب شیمیایی پروتئین ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان و فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد دیابت پروتئین هیدرولیز،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 87 ، pp. 197–207، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72569/fa