APA:
کپیرخ بخش، زهرا، کدیور، مهدی، و نیاکوثری، مهرداد. (1398). مقایسه ترتیلای تولید شده از آرد جو دوسر با نمونه های تجاری تولیدی از آرد ذرت. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(87 )، 53-64. SID. https://sid.ir/paper/72571/fa
Vancouver:
کپیرخ بخش زهرا، کدیور مهدی، نیاکوثری مهرداد. مقایسه ترتیلای تولید شده از آرد جو دوسر با نمونه های تجاری تولیدی از آرد ذرت. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(87 ):53-64. Available from: https://sid.ir/paper/72571/fa
IEEE:
کپیزهرا رخ بخش، مهدی کدیور، و مهرداد نیاکوثری، “مقایسه ترتیلای تولید شده از آرد جو دوسر با نمونه های تجاری تولیدی از آرد ذرت،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 87 ، pp. 53–64، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72571/fa