APA:
کپیهاشمی، مریم، شاکراردکانی، احمد، میرزاعلیان دستجردی، عبدالمجید، و میردهقان، سیدحسین. (1398). اثر پوشش خوراکی صمغ عربی حاوی اسانس آویشن شیرازی بر حفظ خصوصیات کیفی پسته تازه رقم احمدآقایی. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(87 )، 113-126. SID. https://sid.ir/paper/72577/fa
Vancouver:
کپیهاشمی مریم، شاکراردکانی احمد، میرزاعلیان دستجردی عبدالمجید، میردهقان سیدحسین. اثر پوشش خوراکی صمغ عربی حاوی اسانس آویشن شیرازی بر حفظ خصوصیات کیفی پسته تازه رقم احمدآقایی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(87 ):113-126. Available from: https://sid.ir/paper/72577/fa
IEEE:
کپیمریم هاشمی، احمد شاکراردکانی، عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی، و سیدحسین میردهقان، “اثر پوشش خوراکی صمغ عربی حاوی اسانس آویشن شیرازی بر حفظ خصوصیات کیفی پسته تازه رقم احمدآقایی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 87 ، pp. 113–126، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72577/fa