مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

455
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

583
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر پوشش خوراکی صمغ عربی حاوی اسانس آویشن شیرازی بر حفظ خصوصیات کیفی پسته تازه رقم احمدآقایی

صفحات

 صفحه شروع 113 | صفحه پایان 126

چکیده

 استفاده از پوشش زیست تخریب حاوی اسانس روی سطح میوه یک روش مؤثر بر کاهش مشکلات پس از برداشت و منجر به حفظ کیفیت محصول می شود. در این پژوهش, غلظت های مختلف صمغ عربی (0, 6 و 8 درصد وزنی-حجمی) در ترکیب با غلظت های مختلف (0, 3/0 و 5/0 درصد وزنی-حجمی) اسانس آویشن شیرازی روی برخی خصوصیات کیفی میوه پسته تازه در طی 36 روز انبارمانی در دمای 1± 3 درجه سانتی گراد بررسی شد. نتایج نشان داد که رشد کپک و مخمر و رشد باکتری های هوازی در نمونه های پوشش داده شده با غلظت صمغ عربی 6 درصد حاوی اسانس آویشن شیرازی در دو سطح 3/0 و 5/0 درصد به طور معنی داری از سایر نمونه ها کمتر بود. همچنین افزودن اسانس آویشن شیرازی (3/0 و 5/0 درصد) در فرمولاسیون پوشش خوراکی صمغ عربی 6 درصد باعث کاهش آب از دست دهی میوه های تازه شد و به طور قابل توجهی کاهش وزن نمونه ها را کاهش داد. افزودن اسانس به پوشش صمغ عربی به طور معنی داری باعث حفظ کربوهیدارت, کلروفیل, ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی مغز میوه های پوشش داده شد. بنابراین, استفاده از پوشش خوراکی صمغ عربی 6 درصد حاوی اسانس آویشن (3/0 و 5/0 درصد) می تواند باعث حفظ کیفیت و افزایش دوره انباری میوه پسته تازه شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    هاشمی، مریم، شاکراردکانی، احمد، میرزاعلیان دستجردی، عبدالمجید، و میردهقان، سیدحسین. (1398). اثر پوشش خوراکی صمغ عربی حاوی اسانس آویشن شیرازی بر حفظ خصوصیات کیفی پسته تازه رقم احمدآقایی. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(87 )، 113-126. SID. https://sid.ir/paper/72577/fa

    Vancouver: کپی

    هاشمی مریم، شاکراردکانی احمد، میرزاعلیان دستجردی عبدالمجید، میردهقان سیدحسین. اثر پوشش خوراکی صمغ عربی حاوی اسانس آویشن شیرازی بر حفظ خصوصیات کیفی پسته تازه رقم احمدآقایی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(87 ):113-126. Available from: https://sid.ir/paper/72577/fa

    IEEE: کپی

    مریم هاشمی، احمد شاکراردکانی، عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی، و سیدحسین میردهقان، “اثر پوشش خوراکی صمغ عربی حاوی اسانس آویشن شیرازی بر حفظ خصوصیات کیفی پسته تازه رقم احمدآقایی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 87 ، pp. 113–126، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72577/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button