مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,017
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

502
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی استخراج ترکیبات فنلی برگ های رزماری به روش امواج فراصوت و تاثیر آن بر خواص ارگانولپتیکی، فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسیداتیو روغن زیتون بکر

صفحات

 صفحه شروع 113 | صفحه پایان 125

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فریدونی نوری، طاهره، فهیم دانش، مریم، و سحری، محمدعلی. (1395). بررسی استخراج ترکیبات فنلی برگ های رزماری به روش امواج فراصوت و تاثیر آن بر خواص ارگانولپتیکی, فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسیداتیو روغن زیتون بکر. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(53)، 113-125. SID. https://sid.ir/paper/72602/fa

    Vancouver: کپی

    فریدونی نوری طاهره، فهیم دانش مریم، سحری محمدعلی. بررسی استخراج ترکیبات فنلی برگ های رزماری به روش امواج فراصوت و تاثیر آن بر خواص ارگانولپتیکی, فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسیداتیو روغن زیتون بکر. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(53):113-125. Available from: https://sid.ir/paper/72602/fa

    IEEE: کپی

    طاهره فریدونی نوری، مریم فهیم دانش، و محمدعلی سحری، “بررسی استخراج ترکیبات فنلی برگ های رزماری به روش امواج فراصوت و تاثیر آن بر خواص ارگانولپتیکی, فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسیداتیو روغن زیتون بکر،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 53، pp. 113–125، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72602/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button