APA:
کپیفریدونی نوری، طاهره، فهیم دانش، مریم، و سحری، محمدعلی. (1395). بررسی استخراج ترکیبات فنلی برگ های رزماری به روش امواج فراصوت و تاثیر آن بر خواص ارگانولپتیکی, فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسیداتیو روغن زیتون بکر. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(53)، 113-125. SID. https://sid.ir/paper/72602/fa
Vancouver:
کپیفریدونی نوری طاهره، فهیم دانش مریم، سحری محمدعلی. بررسی استخراج ترکیبات فنلی برگ های رزماری به روش امواج فراصوت و تاثیر آن بر خواص ارگانولپتیکی, فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسیداتیو روغن زیتون بکر. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(53):113-125. Available from: https://sid.ir/paper/72602/fa
IEEE:
کپیطاهره فریدونی نوری، مریم فهیم دانش، و محمدعلی سحری، “بررسی استخراج ترکیبات فنلی برگ های رزماری به روش امواج فراصوت و تاثیر آن بر خواص ارگانولپتیکی, فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسیداتیو روغن زیتون بکر،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 53، pp. 113–125، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72602/fa