APA:
کپیجعفریان، پریسا، آصفی، نارملا، و تیموری، رامین. (1393). مقدار ترکیبات فنلی برگ واریته های مختلف زیتون و اثر آن بر پایداری روغن کلزا. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 24(3)، 307-314. SID. https://sid.ir/paper/148626/fa
Vancouver:
کپیجعفریان پریسا، آصفی نارملا، تیموری رامین. مقدار ترکیبات فنلی برگ واریته های مختلف زیتون و اثر آن بر پایداری روغن کلزا. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1393؛24(3):307-314. Available from: https://sid.ir/paper/148626/fa
IEEE:
کپیپریسا جعفریان، نارملا آصفی، و رامین تیموری، “مقدار ترکیبات فنلی برگ واریته های مختلف زیتون و اثر آن بر پایداری روغن کلزا،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 24، no. 3، pp. 307–314، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148626/fa