APA:
کپیهاشمی خبره، عالیه، هنرور، مسعود، سیدین اردبیلی، سیدمهدی، و بهمدی، هما. (1393). بررسی تاثیر افزودن ملاس بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست. علوم غذایی و تغذیه، 11(2 (پیاپی 42))، 47-54. SID. https://sid.ir/paper/143214/fa
Vancouver:
کپیهاشمی خبره عالیه، هنرور مسعود، سیدین اردبیلی سیدمهدی، بهمدی هما. بررسی تاثیر افزودن ملاس بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1393؛11(2 (پیاپی 42)):47-54. Available from: https://sid.ir/paper/143214/fa
IEEE:
کپیعالیه هاشمی خبره، مسعود هنرور، سیدمهدی سیدین اردبیلی، و هما بهمدی، “بررسی تاثیر افزودن ملاس بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 11، no. 2 (پیاپی 42)، pp. 47–54، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143214/fa