APA:
کپییارمند، محمدسعید، رشمه کریم، کاووس، و عزیزی، محمدحسین. (1387). تاثیر نوع و مقدار مخمر بر خصوصیات رئولوژیک خمیر و کیفیت ارگانولپتیک نانهای ایرانی. علوم و صنایع غذایی ایران، 5(4)، 29-35. SID. https://sid.ir/paper/72622/fa
Vancouver:
کپییارمند محمدسعید، رشمه کریم کاووس، عزیزی محمدحسین. تاثیر نوع و مقدار مخمر بر خصوصیات رئولوژیک خمیر و کیفیت ارگانولپتیک نانهای ایرانی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛5(4):29-35. Available from: https://sid.ir/paper/72622/fa
IEEE:
کپیمحمدسعید یارمند، کاووس رشمه کریم، و محمدحسین عزیزی، “تاثیر نوع و مقدار مخمر بر خصوصیات رئولوژیک خمیر و کیفیت ارگانولپتیک نانهای ایرانی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 5، no. 4، pp. 29–35، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72622/fa