مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,509
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,395
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

شناسایی کمی و کیفی آنتوسیانین ها در عصاره پوست انار

صفحات

 صفحه شروع 31 | صفحه پایان 40

چکیده

 در تحقیق حاضر از پوست خشک سه رقم انار ایرانی توسط چهار حلال آلی و به روش سوکسله عصاره گیری شد. از عصاره ها پنج آنتوسیانین, توسط دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا جفت شده با آشکارساز مرئی-فرابنفش, از طریق مقایسه زمان بازداری استانداردهای متناظرشان و به روش تزریق استاندارد خارجی, شناسایی و اندازه گیری شدند. نتایج نشان داد در میان حلال ها اتانول و در بین ارقام انار, پوست سیاه اردستان با سطح اطمینان بالاتر از %95 بیشترین میانگین راندمان استخراج را داشته اند. نتایج آزمایشات کروماتوگرافی بیانگر این است که پوست انار, آنتوسیانین های منو گلوکوزید بیشتری نسبت به آنتوسیانین های دی گلوکوزید دارد و بیشترین میزان آنتوسیانین ها به ویژه آنتوسیانین های منوگلوکوزید شامل دلفینیدین 3 گلوکوزید (208 mg/kg), سیانیدین 3 گلوکوزید (229 mg/kg) و پلارگونیدین 3 گلوکوزید (105 mg/kg) در عصاره اتانولی پوست خشک رقم پوست سیاه اردستان شناسایی شدند.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زارع زاده مهریزی، رحمت اله، امام جمعه، زهرا، شاهدی باغ خندان، محمد، لونی، الهه، اخوان، حمیدرضا، و بیابانی، جواد. (1394). شناسایی کمی و کیفی آنتوسیانین ها در عصاره پوست انار. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(49)، 31-40. SID. https://sid.ir/paper/72631/fa

    Vancouver: کپی

    زارع زاده مهریزی رحمت اله، امام جمعه زهرا، شاهدی باغ خندان محمد، لونی الهه، اخوان حمیدرضا، بیابانی جواد. شناسایی کمی و کیفی آنتوسیانین ها در عصاره پوست انار. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(49):31-40. Available from: https://sid.ir/paper/72631/fa

    IEEE: کپی

    رحمت اله زارع زاده مهریزی، زهرا امام جمعه، محمد شاهدی باغ خندان، الهه لونی، حمیدرضا اخوان، و جواد بیابانی، “شناسایی کمی و کیفی آنتوسیانین ها در عصاره پوست انار،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 49، pp. 31–40، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72631/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button