مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,477
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

608
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه کمی و کیفی آنتوسیانین ها و فلاونول ها در پوست حبه چند رقم انگور با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا (HPLC)

صفحات

 صفحه شروع 123 | صفحه پایان 138

چکیده

 مقدمه: میوه انگور به دلیل دارا بودن انواع فلاونوئیدها از جمله آنتوسیانین ها و فلاونول ها از ارزش غذایی دارویی بالایی برخوردار است که نوع و درصد ترکیبات تحت تاثیر ژنوتیپ و شرایط محیطی قرار می گیرد.هدف: بررسی آنتوسیانین ها و فلاونول ها در چند رقم مهم انگور با طیف رنگ متنوع.روش بررسی: پوست حبه ارقام انگورآب, بیدانه قرمز, فخری قرمز, موسکات هامبورگ, فلیم سیدلس, سرخک و آش سیاه شیراز بوسیله حلال آبی متانولی عصاره گیری شد. ترکیب آنتوسیانین ها و فلاونول ها با استفاده از HPLC مورد بررسی قرار گرفت.نتایج: بیشترین مقدار آنتوسیانین کل 0.44 (آش سیاه شیراز) و فلاونول کل 0.67 (انگور آب) میلی گرم درصد گرم بود. بیشترین مقدار سیانیدین در بیدانه قرمز (91.6 درصد), پئونیدین در فخری قرمز (91.4 درصد), دلفینیدین در فلیم سیدلس (4.9 درصد), مالویدین در سرخک (87.7 درصد) و پتونیدین در موسکات هامبورگ (4.4 درصد) مشاهده شد. کوئرستین ترکیب فلاونولی غالب (61.21) درصد در آش سیاه شیراز تا 87.37 درصد در موسکات) در تمام ارقام بود. بیشترین مقدار لاریسیترین در سرخک (16.7 درصد), میریستین در آش سیاه شیراز (28.4 درصد) و کاامفرول در فلیم سیدلس (21.4 درصد) و ایزورامنتین در فخری قرمز (14.4 درصد) مشاهده شد. همچنین تخمین فعالیت هیدروکسیلاسیون و متیلاسیون نشان داد که برای هر دو, آنتوسیانین ها سوبستراهای بهتری نسبت به فلاونول ها می باشند.نتیجه گیری: ارقام انگور مورد مطالعه از نظر محتوا, نوع و نسبت آنتوسیانین ها و فلاونول ها و الگوی هیدروکسیلاسیون و متیلاسیون آنها متفاوت بودند. این امر منجر به تفاوت در ارزش غذایی- دارویی و بویژه اثرات آنتی اکسیدانی, پایداری, حلالیت و ویژگی های رنگ آنها می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    پژمان مهر، مریم، عبادی، علی، موسوی، امیر، والکر، آماندا.ر.، و رحیمی، علیرضا. (1394). مطالعه کمی و کیفی آنتوسیانین ها و فلاونول ها در پوست حبه چند رقم انگور با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا (HPLC). گیاهان دارویی، 14(56)، 123-138. SID. https://sid.ir/paper/15533/fa

    Vancouver: کپی

    پژمان مهر مریم، عبادی علی، موسوی امیر، والکر آماندا.ر.، رحیمی علیرضا. مطالعه کمی و کیفی آنتوسیانین ها و فلاونول ها در پوست حبه چند رقم انگور با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا (HPLC). گیاهان دارویی[Internet]. 1394؛14(56):123-138. Available from: https://sid.ir/paper/15533/fa

    IEEE: کپی

    مریم پژمان مهر، علی عبادی، امیر موسوی، آماندا.ر. والکر، و علیرضا رحیمی، “مطالعه کمی و کیفی آنتوسیانین ها و فلاونول ها در پوست حبه چند رقم انگور با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا (HPLC)،” گیاهان دارویی، vol. 14، no. 56، pp. 123–138، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/15533/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button