مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

817
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه پایداری روغن سه رقم عمده کلزای استان گلستان طی دوره نگهداری

صفحات

 صفحه شروع 19 | صفحه پایان 28

چکیده

 در این پژوهش, روغن سه رقم عمده کلزای استان گلستان با نام های هایولا 401, هایولا 420 و RGS003, استخراج و سپس در شرایط دور از نور و در دمای محیط, به مدت چهار ماه نگهداری گردیدند. میزان اسیدیته, عدداسیدی, عدد پراکسید, عدد آنیزیدین, عدد توتکس و میزان پایداری بر اساس آزمون رنسیمت, در نمونه های روغن به فواصل یک هفته اندازه گیری و با هم مقایسه گردیدند. نتایج بیانگر افزایش معنی دار میزان اسیدیته, عدداسیدی, عدد پراکسید, عدد آنیزیدین و عدد توتکس در تمام ارقام طی دوره نگهداری بود که بیشترین و کمترین تغییرات در میزان این فاکتورها به ترتیب در ارقام هایولا 420 و RGS003, مشاهده گردید. نتایج حاصل از آزمون رنسیمت, نشان دهنده کاهش معنی دار میزان پایداری طی دوره نگهداری در روغن هر سه رقم کلزا بود و بیشترین میزان این کاهش در رقم هایولا 420 اندازه گیری شد. بررسی میزان آهن موجود در نمونه های روغن نیز نشان داد که رقم هایولا 420 دارای بیشترین میزان آهن می باشد که سبب کاهش معنی دار میزان پایداری آن نیز گردیده است. کلروفیل از جمله عوامل موثر بر میزان پایداری روغن می باشد که در شرایط دور از نور, به عنوان عامل آنتی اکسیدان عمل می کند. کمترین میزان کلروفیل در رقم هایولا 420 مشاهده گردید که دارای کمترین میزان پایداری نیز بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بیگ محمدی، زهرا، مقصودلو، یحیی، صادقی ماهونک، علیرضا، و صفافر، حامد. (1388). مقایسه پایداری روغن سه رقم عمده کلزای استان گلستان طی دوره نگهداری. علوم و صنایع غذایی ایران، 6(4)، 19-28. SID. https://sid.ir/paper/72645/fa

    Vancouver: کپی

    بیگ محمدی زهرا، مقصودلو یحیی، صادقی ماهونک علیرضا، صفافر حامد. مقایسه پایداری روغن سه رقم عمده کلزای استان گلستان طی دوره نگهداری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1388؛6(4):19-28. Available from: https://sid.ir/paper/72645/fa

    IEEE: کپی

    زهرا بیگ محمدی، یحیی مقصودلو، علیرضا صادقی ماهونک، و حامد صفافر، “مقایسه پایداری روغن سه رقم عمده کلزای استان گلستان طی دوره نگهداری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 4، pp. 19–28، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72645/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button