مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

841
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

591
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر غلظت نمک بر تغییرات بیوشیمیایی و محصول فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در فرآیند نمک سود کردن

صفحات

 صفحه شروع 15 | صفحه پایان 23

چکیده

 هدف از مطالعه حاضر تاثیر غلظت های مختلف آب نمک (10%, 15% و 20% کلرید سدیم) با دو نسبت ماهی به آب نمک (1:1.6 و 1:1), بر تغییرات فاکتورهای بیوشیمیایی فیله های فیتوفاگ بود. فاکتورهای مورد اشاره در نمونه های نمک سود خشک نیز مطالعه و وزن محصول در همه نمونه های نمک سود تعیین گردید. نتایج نشان داد که غلظت آب نمک به طور معنی داری بر تغییرات وزن کل فیله ها تاثیر گذاشتند. وزن فیله ها با کاهش غلظت آب نمک افزایش یافت به طوری که بیشترین وزن در محلول 10 درصد و کمترین وزن در محلول 20 درصد با نسبت 1 به 1 یافت شد (P<0.05). روش های مختلف نمک سود کردن بر وزن موثر بود (P<0.05), که بیشترین و کمترین وزن به ترتیب در مرحله آب نمک گذاری و نگهداری مشاهده شد. مقدار رطوبت و نمک طی فرآوری و با افزایش غلظت آب نمک به ترتیب کاهش و افزایش یافت (P<0.05). افزایش مقدار نمک فیله فیتوفاگ تاثیر معنی داری در کاهش مقدار پروتئین و افزایش چربی و pH طی آب نمک گذاری, نمک سود خشک و نگهداری داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شعبان پور، بهاره، شعبانی، علی، خدانظری، آی ناز، و پاک روان فر، سمیه. (1388). اثر غلظت نمک بر تغییرات بیوشیمیایی و محصول فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در فرآیند نمک سود کردن. مجله علوم و فنون دریایی ایران، 8(3-4)، 15-23. SID. https://sid.ir/paper/74606/fa

    Vancouver: کپی

    شعبان پور بهاره، شعبانی علی، خدانظری آی ناز، پاک روان فر سمیه. اثر غلظت نمک بر تغییرات بیوشیمیایی و محصول فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در فرآیند نمک سود کردن. مجله علوم و فنون دریایی ایران[Internet]. 1388؛8(3-4):15-23. Available from: https://sid.ir/paper/74606/fa

    IEEE: کپی

    بهاره شعبان پور، علی شعبانی، آی ناز خدانظری، و سمیه پاک روان فر، “اثر غلظت نمک بر تغییرات بیوشیمیایی و محصول فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در فرآیند نمک سود کردن،” مجله علوم و فنون دریایی ایران، vol. 8، no. 3-4، pp. 15–23، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/74606/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button