APA:
کپیشعبان پور، بهاره، شعبانی، علی، خدانظری، آی ناز، و پاک روان فر، سمیه. (1388). اثر غلظت نمک بر تغییرات بیوشیمیایی و محصول فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در فرآیند نمک سود کردن. مجله علوم و فنون دریایی ایران، 8(3-4)، 15-23. SID. https://sid.ir/paper/74606/fa
Vancouver:
کپیشعبان پور بهاره، شعبانی علی، خدانظری آی ناز، پاک روان فر سمیه. اثر غلظت نمک بر تغییرات بیوشیمیایی و محصول فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در فرآیند نمک سود کردن. مجله علوم و فنون دریایی ایران[Internet]. 1388؛8(3-4):15-23. Available from: https://sid.ir/paper/74606/fa
IEEE:
کپیبهاره شعبان پور، علی شعبانی، آی ناز خدانظری، و سمیه پاک روان فر، “اثر غلظت نمک بر تغییرات بیوشیمیایی و محصول فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در فرآیند نمک سود کردن،” مجله علوم و فنون دریایی ایران، vol. 8، no. 3-4، pp. 15–23، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/74606/fa