Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,014
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

974
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین برخی ترکیبات شیمیایی میوه و هسته نسترن کوهی

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 8

چکیده

 به منظور تعیین مواد موثره موجود در میوه نسترن کوهی از جمله میزان فنل کل و کاروتنوئیدها و همچنین بررسی میزان روغن و ترکیب اسیدهای چرب هسته آن, میوه ها در زمان رسیدن کامل از 4 منطقه در استان زنجان با شرایط اقلیمی مختلف شامل زنجان, طارم, ابهر و ماهنشان جمع آوری شد و متغیرهای ذکر شده به ترتیب با روش های اسپکتروفتومتری, سوکسله و گازکروماتوگرافی مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج بررسی ها نشان داد که میزان ترکیبات فنلی و کاروتنوئیدهای میوه تحت تاثیر شرایط اقلیمی بوده و بیشترین و کمترین مقدار فنل کل 0.52±95.30 و 0.33±84.23 میلی گرم گالیک اسید/گرم میوه خشک و به ترتیب در مناطق زنجان و ابهر مشاهده شد. همچنین کمترین میزان کاروتنوئید حدود 208 میلی گرم/100 گرم میوه از میوه های منطقه ابهر و زنجان و بیشترین میزان آن 2.93±227.2 گرم/100 گرم میوه از میوه های منطقه طارم به دست آمد. میزان روغن به دست آمده از هسته های میوه نسترن کوهی  10.6درصد تعیین شد. ترکیب اصلی اسیدهای چرب این روغن از نظر مقدار به ترتیب, لینولئیک, اولئیک, آلفا-لینولنیک, استئاریک و پالمیتیک اسید بود که هر کدام از این مقادیر به شرایط اقلیمی منطقه کشت میوه بستگی داشت.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زرین قلمی، سهیلا، و ختایی، مینا. (1396). تعیین برخی ترکیبات شیمیایی میوه و هسته نسترن کوهی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(64)، 1-8. SID. https://sid.ir/paper/72661/fa

    Vancouver: کپی

    زرین قلمی سهیلا، ختایی مینا. تعیین برخی ترکیبات شیمیایی میوه و هسته نسترن کوهی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(64):1-8. Available from: https://sid.ir/paper/72661/fa

    IEEE: کپی

    سهیلا زرین قلمی، و مینا ختایی، “تعیین برخی ترکیبات شیمیایی میوه و هسته نسترن کوهی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 64، pp. 1–8، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72661/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button