APA:
کپیقربانی، مسعود، گنجلو، علی، و بیمکر، ماندانا. (1396). بررسی اثر حلال های مختلف بر محتوای فنلی کل و فعالیت ضداکسایشی عصاره غلاف نخود فرنگی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(64)، 83-92. SID. https://sid.ir/paper/72670/fa
Vancouver:
کپیقربانی مسعود، گنجلو علی، بیمکر ماندانا. بررسی اثر حلال های مختلف بر محتوای فنلی کل و فعالیت ضداکسایشی عصاره غلاف نخود فرنگی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(64):83-92. Available from: https://sid.ir/paper/72670/fa
IEEE:
کپیمسعود قربانی، علی گنجلو، و ماندانا بیمکر، “بررسی اثر حلال های مختلف بر محتوای فنلی کل و فعالیت ضداکسایشی عصاره غلاف نخود فرنگی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 64، pp. 83–92، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72670/fa