APA:
کپیبهرامیان، فاطمه، غیاثی طرزی، بابک، یغمایی، سهیلا، و باهنر، علیرضا. (1390). استخراج ترکیبات فنلی انواع آلو توسط حلال های مختلف و تاثیر عصاره بر رشد اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس. علوم غذایی و تغذیه، 9(1 (پیاپی 33))، 73-80. SID. https://sid.ir/paper/143351/fa
Vancouver:
کپیبهرامیان فاطمه، غیاثی طرزی بابک، یغمایی سهیلا، باهنر علیرضا. استخراج ترکیبات فنلی انواع آلو توسط حلال های مختلف و تاثیر عصاره بر رشد اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1390؛9(1 (پیاپی 33)):73-80. Available from: https://sid.ir/paper/143351/fa
IEEE:
کپیفاطمه بهرامیان، بابک غیاثی طرزی، سهیلا یغمایی، و علیرضا باهنر، “استخراج ترکیبات فنلی انواع آلو توسط حلال های مختلف و تاثیر عصاره بر رشد اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 9، no. 1 (پیاپی 33)، pp. 73–80، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143351/fa