مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,289
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

655
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

استخراج ترکیبات فنلی انواع آلو توسط حلال های مختلف و تاثیر عصاره بر رشد اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس

صفحات

 صفحه شروع 73 | صفحه پایان 80

چکیده

 مقدمه: رادیکال های آزاد حین متابولیسم عادی در بدن انسان تولید می شوند که بروز برخی از بیماری ها به دلیل بالا رفتن میزان این ترکیبات در بدن نسبت داده شده است. برای مقابله با این رادیکال ها, ترکیباتی تحت عنوان آنتی اکسیدان ها که قادرند با اثرات فرآیند فیزیولوژیک اکسیداسیون در بافت ها مقابله کنند شناسایی شده اند, این ترکیبات که در میوه ها و سبزیجات نیز یافت می شوند از فعالیت رادیکال های آزاد ممانعت نموده و مانع تخریب سلول های حیاتی بدن می شوند.مواد و روش ها: عصاره چهار واریته آلوی ایرانی (بخارا, طرقبه, شمس و خراسانی) با استفاده از حلال های آب, متانل, اتانل و استن استخراج شده و مقادیر ترکیبات فنلی موجود در آنها تعیین گردید. در ادامه تاثیر عصاره آلو بر دو سوش اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس در دمای 35 درجه سانتیگراد مورد بررسی قرار گرفت.یافته ها: نتایج آزمایشات نشان داد, حداکثر ترکیبات فنلی توسط حلال متانل و کمترین آن توسط حلال آب استخراج شدند. ضمن اینکه آلوی بخارا به عنوان غنی ترین نمونه از نظر میزان ترکیبات فنلی شناخته شد. نتایج آزمایشات مربوط به میزان فعالیت آنتی اکسیدانی نمونه ها نشان داد, عصاره بخارا و طرقبه به ترتیب دارای بالاترین و پایین ترین مقادیر آنتی اکسیدانی بین نمونه های مورد آزمون بودند. نتایج بدست آمده از تاثیر عصاره آلو بر دو سوش اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس حاکی از آن بود که عصاره بر هر دو سوش تاثیرگذار بوده و جمعیت هر دو سوش را تا میزان 90% کاهش داده است.نتیجه گیری: مشخص گردید میزان فعالیت آنتی اکسیدانی آلوهای مورد بررسی با میزان ترکیبات فنلی موجود در آنها رابطه مستقیم داشته و از این عصاره ها شاید بتوان در آینده بعنوان منبع آنتی اکسیدان و یا عامل ضدمیکروبی طبیعی در فرآوری مواد غذایی استفاده نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بهرامیان، فاطمه، غیاثی طرزی، بابک، یغمایی، سهیلا، و باهنر، علیرضا. (1390). استخراج ترکیبات فنلی انواع آلو توسط حلال های مختلف و تاثیر عصاره بر رشد اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس. علوم غذایی و تغذیه، 9(1 (پیاپی 33))، 73-80. SID. https://sid.ir/paper/143351/fa

    Vancouver: کپی

    بهرامیان فاطمه، غیاثی طرزی بابک، یغمایی سهیلا، باهنر علیرضا. استخراج ترکیبات فنلی انواع آلو توسط حلال های مختلف و تاثیر عصاره بر رشد اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1390؛9(1 (پیاپی 33)):73-80. Available from: https://sid.ir/paper/143351/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه بهرامیان، بابک غیاثی طرزی، سهیلا یغمایی، و علیرضا باهنر، “استخراج ترکیبات فنلی انواع آلو توسط حلال های مختلف و تاثیر عصاره بر رشد اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 9، no. 1 (پیاپی 33)، pp. 73–80، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143351/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button